Så fint at du tar deg tid til å komme innom :)

onsdag 28. april 2010

Bryllupskort igjen

Nytt bryllupskort, denne er laget med ett lite smil eller to:) synes dette stemplet er så koselig at det måtte bare brukes til dette kortet. Stemplet er malt med akvarellfarger. Blomster fra Kort og Godt. Nederste del av kortet ble ganske likt det forrige, men syns det var så fint med de to ringene der. Ellers brukt messing hjørner og blonde som er glimmer mistet. Mønsterpapiret er fra en mønsterarkpakke fra Nille.
Å sånn ser baksida ut:
Med noen visdomsord fra Kreativ hobby, og blankt ark som man kan skrive noen kloke ord på selv:)

Bryllup

Har fått bestilling på bryllupskort. Litt uvant å lage ett kort på den måten. Men etter litt om å men så ble resultatet helt ok:) Brudeparstemplet er fra Panduro, blonde er distresset. Kortet mangler ett "til brudeparet" stempel, venter i spenning på postmannen hver dag...

torsdag 22. april 2010

Side step card

Har laget et side step kort. Bilde er fra Minne-hjørnet. Blomster, metallhjørner, ranke, sommerfugl og hjerte er fra Kort&Godt. Jeg har brukt Distress Ink på kantene

søndag 18. april 2010

Vintagekort

Har laget et rundt vintagekort til konfirmant med papir fra K&Company. Kortet er pyntet med blonder, bånd, blomster og metallsommerfugler. Bilde er fra Minne-hjørne.
Deltar med kortet på disse utfordringene:
- Nordsalten hobbyklubb Utfordring #5
- StampARTic Second challenge
- Scrappekammeret Kammerpikenes Overraskelse # 3

torsdag 15. april 2010

Kort i pastellfarger

Har laget et staffelikort i lilla, rosa og grønt. Sarah Kay stemplet er malt med Distress Ink. Tekststemplene er fra Kreativ hobby og papirene er fra My Mind's Eye.
Deltar med dette kortet på Kreativ hobby Utfordring - Pasteller .

søndag 11. april 2010

Rosa tema

Har pyntet et lys, en fyrstikkeske og en eggekartong. Gave til "jentuten" som skal på tur med rosa som tema ;o) Eggekartongen er malt med akryl. Papiret er malt med Distress Ink og embrosset, deretter pyntet med swirl. Blomster, blonder, bånd og perler hører med når jentan pakker sekken... Alle bildene er lastet fra internett.

Med ønske om en kjempe fin tur!

Rosa

Har Laget et rosa kort. Stempel fra Sarah Kay, ER malt med Distress Blekk, Tekststemplet ER fra Kreativ hobby. "Hippie Chic" papir fra DCWV Jeg og båndet henger et kors fra Kuttut.

Orange

Sarah Kay Stempel malt med Distress Ink, papir Hippie Chic fra DCWV og litt blomster.

torsdag 8. april 2010

Tri-shutter kort

Jeg har laget TRI-shutter kort til en konfirmant. Stemplet fra Whiff of Joy er malt med Distress Ink. Tekststemplene er fra Kreativ hobby. Kortet er også pyntet med litt blomster og charms.
Syntes det var for galt at det ikke skulle være noe på baksiden, å da ble det slik :)
Piratstemplet fra Bombshell, papir fra Panduro og charms fra Kuttut

mandag 5. april 2010

Eske til konfirmant

Fikk bestilling på konfirmasjonskort hvor det skulle være plass for gavekort. Jeg valgte å lage en eske. Esken er pyntet med metallhjørne, blomst og charms. Stemplet fra Magnolia er malt med Distress Ink.

Konfirmasjon

Staffeli-kort til konfirmant. Konfirmantstemplet er fra Kreativ hobby og stemplene av motorsykkel og skinnjakke er fra Kort & Godt. Pyntet med blomster og bånd med motorsykkel.

40 års kort og strømper

Stempel fra Bombshell (Girl's ruin)
Knestrømper var på ønskelisten til 40-åringen så da måtte det strikkes.

Konvoluttkort

Har laget et konvoluttkort for første gang. Mønsterarket er overstrødd med sko, noe som er midt i blinken for ei med skodilla:) Arket er fra en samlepakke fra Nille. Båndet rundt konvolutten er laget av punchet rosa kartong, og pyntet med blomster fra Hobbyhimmelen og engelcharm.
Å vips var konvolutten ett hjerte:)
Innsiden er svampet med Dusty concord i distress, mønsterark, papirblomster med enkel sølv bling. Stemplet "Gratulerer med dagen" med "glue" stamp og strødd masse sølvglitter på.

Cowboy

Har laget mitt første staffeli-kort, det va ett gøy kort å lage. Her har jeg malt en liten søt cowboy fra Morehead stamps. Han falt jeg bare pladask for....og har malt han med distress. Pyntet med litt blomster som er hjemmefarget av Karin.
Det blir nok flere slike kort ja:)